burlovsbadet-kampanj-2024

 

Företagare i Burlöv! Vill du erbjuda dina anställda årskort på Burlövsbadets gym till rabatterat pris?


Just nu har du och dina medarbetare möjlighet att köpa årskort Gym (inklusive gruppträning) för 299kr/månad (ordinarie pris 399kr/månad). Under hela 2024 sparar du alltså 1200kr!
Burlövsbadet har ett hypermodernt E-gym, vilket är ett träningskoncept som gör träning enkel, effektiv och rolig. Systemet fungerar i praktiken som en virtuell personlig tränare eftersom du får en personligt anpassad träningsrutin på våra interaktiva träningsmaskiner.

 

Ett av våra gruppträningsrum är dessutom utrustat med PRAMA. PRAMA är en interaktiv gruppträningsform med ljusprojektioner och roliga utmaningar. Vi erbjuder flera olika typer av pass – vare sig du vill träna styrka, kondition eller rörlighet. Varje PRAMA-pass leds av en utbildad instruktör, som ser till att du får bästa möjliga träningsupplevelse.

Så ta chansen att skaffa årskort idag!

Erbjudandet gäller för köp innan 2024-02-01 i vår reception. Ange koden ”Gym Burlövsbadet” och företaget du jobbar på, så hjälper vår personal dig.

 

 


Badchefen Stefan Sjöström hälsar dig välkommen!

 


 

Se filmerna nedan för mer info om de olika träningsformerna!

Överblick Burlövsbadets gym

E-gym

 

PRAMA

Denna hemsida använder så kallade cookies. Genom att klicka på knappen nedan godkänner du användandet av cookies.  Läs mer här