Konferenser politik

Evenemang i kommunen

Förintenselsens minnesdag – 27 feb.  Läs mer

Midsommar – 20 juni

Valborg – 30.e april

Nationaldagen – 6 juni

Kick off – 14 augusti

Burlövsfesten – 12 sep

FN-dagen – 24 okt


Interna utbildningar

Interna utbildningar och utvecklingsdagar arrangerade av förvaltningen.
Dessa dagar bygger på strategier och taktiska frågor utifrån en omvärldsbevakning vilket påverkar kommunens verksamheter.
Syftet med dagarna är alltid att få en reell och adekvat input i för verksamheternas arbete utifrån en politiskt styrd organisation.

Interna inbjudningar sänds ut vid aktuella tillfällen.


UTBILDNING

SKOLRIKSDAGEN

Skolriksdagen är Sveriges största mötesplats för skolans ledare och är ett uppskattat tillfälle att ta del av erfarenheter och inspireras av kollegor från hela landet.

SKL har arrangerat konferensen vartannat år sedan 1989. Fokus är att erbjuda ett brett och spännande program som lyfter aktuella frågor från förskola till vuxenutbildning, bland annat digitalisering, kompetensförsörjning och ledarskap.

Mer info


SKOLINSPEKTIONENS DAG

Årlig konferens med aktuella områden som behöver kvalitetshöjas inom Sveriges utbildningssektor

Läs mer


Kultur & Fritid

Träffpunkt idrott

Göteborg 17-19 marS

På Träffpunkt Idrott samlas Nordens alla beslutsfattare, påverkare och innovatörer inom idrott, bad, anläggning, fritid och folkhälsa. Ta chansen att ställa frågor till idrottens makthavare, hitta de mest kostnadseffektiva lösningarna och produkterna och kompetensutveckla dig själv och ditt team.


Sista anmälningsdag  5 november

Läs mer


SFK:S ÅRSKONFERENS

Växjö 25-27 augS

Årets tema är goda utvecklingsmöjligheter för idrott och kultur och syftar till att ge en fördjupande inblick i hur kommuner kan arbeta med miljöer för kultur och idrott, för att skapa långsiktigt stabila organisationer som stärker folkhälsan och bidrar till en aktiv fritid.

Programmet består av matnyttiga föreläsningar av namnkunniga experter på områden som ledarskap, lärande, inkludering och säkerhet. Föreläsningsprogrammet kompletteras med ett valbart studiebesök.

Läs mer

 


ERFARENHETSKONFERENSEN

Stockholm 30-31 januari

Erfarenhetskonferensen är ett årligt återkommande arrangemang där förtroendevalda och tjänstemän inom kultur- och fritidssektorn kan samlas och utbyta erfarenheter.

Läs mer

Program och anmälan


Kost & städ

SFK:S LIVSMEDELSAKADEMIN

Utvalda dagskonferenser som per rekommendation av vår Kost- och städchef.

Läs mer

Denna hemsida använder så kallade cookies. Genom att klicka på knappen nedan godkänner du användandet av cookies.  Läs mer här