Kickoff /Walkfeeling

 

Hälsodagar i Burlöv. En exklusiv satsning på dig och dina medarbetare som jobbar i Utbildnings- och kulturförvaltningen.

Få en rörelseanalys, 1 veckas gratis träning och Mårten NylÉns bok.

Jag skulle vilja definiera hälsa med att det handlar om att må bra inifrån ut och kan känna sig glad. När vi någonstans lever livet som bör levas. Det handlar om dig. Det handlar om att allting startar hos dig. Och att allting fortsätter hos dig.

Så säger Mårten Nylen som var vår föreläsare vid Kickoffen 2022

Utöver friskare och starkare kropp visar den moderna hjärnforskningen att motion och träning får fullständigt ofattbara effekter på hjärnan, det organ som påverkas allra mest av att vi rör på oss.

Om detta har vi kunnat läsa i Anders Hansens bok ”Hjärnstark” som delades ut till alla anställda i utbildnings- och kulturförvaltningen under 2020.

I spåren av detta erbjuds nu du som jobbar i vår förvaltning 1 timmes rörelseanalys tillsammans med en diplomatiserad instruktör från företaget Walkfeeling. Under denna timme kommer ni gå igenom rörelsemönster som du har och som påverkar dig och din kropp.

Hälsodagarna i Burlöv kommer att läggas upp i 4 perioder under 22/23:

  • 30, 31, 1 – augusti/sept 2022
  • 4-5-6 oktober 2022
  • 17-18-19 januari 2023
  • 9-10-11 maj 2023

Rörelseanalysen kommer att genomföras på Burlövsbadet. (inte i vattnet) Du kan boka din tid på arbetstid utifrån att det inte uppstår ett vikariebehov.
Du bokar din individuella tid i systemet nedan. Ta med ombyte av skor och ha gärna mjuka kläder.

Efter att du genomfört rörelseanalysen kvitterar du ut en veckas gratis träning bland Burlövsbadets alla aktiviteter.

Länk för anmälan


Walkfeeling:

 

e-gym:

 

Överblick Burlövsbadets gym:

Denna hemsida använder så kallade cookies. Genom att klicka på knappen nedan godkänner du användandet av cookies.  Läs mer här