Burlövsloppet


Burlövsloppet

För andra året i rad arrangeras Burlövsloppet av Arlövs Boll- och Idrottsförening och Burlövs kommun. Loppet sträcker sig genom Burlöv, Åkarp och Arlöv. Det hålls i samband med Burlövsfesten den 2 september och det finns 2 olika klasser: 10 km och knattelopp. Fokus är på motion och gemenskap. 

Loppet sponsras av Nordic Wellness och första och andra plats i varje klass på 10 km vinner medlemskap på Nordic Wellness. Nyheter för i år är att vi nu har en damklass och en herrklass. Det kommer  att vara tidtagning på alla som springer. Det kommer också vara bättre uppmärkning av sträckan och fler volotnärer på plats ute på banan.  

10 km loppet har en startavgift på 100kr men är gratis för alla som är anställda i Burlövs kommun.
Om man anmäler sig som lag på fem personer får man får en gratis picknickkorg!
Knatteloppet är avgiftsfritt för alla. 

Anmälan görs via länken nedan. När man är anmäld så får man ett bekräftelsemail. Man får också ett mail med instruktioner om betalning av startavgift. Avgiften betalas via swish eller bankgiro till Arlövs BI. 

Anmäl dig här via e-tjänst:

Ladda ner gratisappen Upplev Burlöv för att se hur loppet går!