Guldtrappan

Guldtrappan

Guldtrappan 

Burlövs kommun tilldelades hösten 2022 kvalitetsutmärkelsen Guldtrappan. Det är en kvalitetsutmärkelse som syftar till att inspirera kommuner och andra skolhuvudmän till att utnyttja digitaliseringens möjligheter i skolan. Den utdelas årligen av stiftelsen Yngve Lindbergs Minne tillsammans med partners.

Juryns motivering:
”Från en slutförd digital grundstrategi med undervisning, organisation med kvalitetsteam och fortbildning, digitala plattformar och läromedel har Burlövs kommun gått vidare med innovativt pedagogiskt arbete där man lyfter fram två områden. Det ena fokuserar barns och elevers språkutveckling/literacyutveckling som ett särskilt viktigt utvecklingsområde, med vidgad syn på språk. Det andra området är en genomgripande satsning på VR med inriktningen ”lära genom att uppleva”. Med start 2018 bedriver man ett mycket intressant pionjärarbete, från förskola till gymnasium.”

https://www2.diu.se/guldtrappan/nominerade/burlovs-kommun/

WEBBINARIUM 4 maj

Under våren 2023 höll vi ett seminarie för att beskriva vårat arbete. Seminariet sändes den 4 maj.

 

Medverkande:

  • Mats Jönsson – Förvaltningschef
  • Sandra Tauberman – Kvalitets- och utvecklingschef
  • Susanne Kristensen – rektor
  • Johan Lind – Lektor Kvalitetsteamet och doktorand MAU
  • Olle Strömbeck – Lärare Kvalitetsteamet
  • Julia Krafft – Förstelärare

Framtidens Lärande Väst

13-14 juni deltog vi på Framtidens Lärande Väst i Karlstad där vi på nytt presenterade vårt arbete och erbjöd konferensdeltagarna att prova i olika workshops.

https://www2.diu.se/framlar

Här kan du ladda ner presentationen från Framtidens lärande Väst som PDF

Denna hemsida använder så kallade cookies. Genom att klicka på knappen nedan godkänner du användandet av cookies.  Läs mer här