Städroboten är nu på plats


Städroboten är nu på plats

Nu städas lokalerna på Dalslundskolan 4-9 med kommunens första städrobot! I många branscher har den tekniska utvecklingen de senaste decennierna varit väldigt framgångsrik. Nu har man även upptäckt att det finns otroligt mycket ogjort inom lokalvård.

En robotskurmaskin är till för stora öppna ytor som kan göra jobbet utan en förare. Det är ett utmärkt val för oss genom att få en bättre hållbarhet och en ökad rengöringskvalitet.

Denna teknik medför möjligheter för oss att reducera antalet arbetstimmar eller omdisponera personalens tid för andra uppgifter. Omdisponering av personal kan ge en högre städkvalitet utan fler arbetstimmar.

Via enkla instruktioner underlättar roboten användningen för medarbetarens vardag och ger oss dessutom en ökad produktivitet utan extra resurser. Omdisponering av personal kan därtill ge en högre städkvalitet utan fler arbetstimmar.

Se exempel på youtube

Ola Moberg, Måltidschef