Burlövsfesten


Burlövsfesten

Den 3 september blir det stor fest för alla i och kring Burlöv. Burlövsfesten inleds kl 11 med Burlövsloppet och sedan är det fest hela dagen fram till kvällen.  Detta är en fest med stort fokus på kultur, barn och ungdomar, musik, teater, dans, ståup komedi och rörelse. Även lokala bryggerier, hantverkare, politiker och restauranger kommer finnas på plats. 

Burlövsfesten är en folkfest där föreningar, kommuninvånare och barn och unga i kommunen själva har fått önska och delta med programpunkter . Några exempel på detta är en världsartist från Afghanistan Jalal Joyan och den tio-åriga rapparen Kareem som sjunger ”I´m Back” som var med i tv-programmet Talang som sju-åring.  Programpunkterna släpps löpande på  https://sv-se.facebook.com/burlovsfesten. Kolla gärna in det fantastiska programmet och glöm inte dela!

Ett litet urval från programmet