Burlövs kulturskola 50 år!


Burlövs kulturskola 50 år!

Kulturskolan 1974-2024 – Kom som du är och bli den du vill!

Kom som du är!
Vi vill att alla barn ska kunna komma till oss oavsett bakgrund eller förkunskaper. Vi ska vara en plats där man tryggt får prova sig fram och uttrycka sig själv. Gillar du Ravel eller Håkan Hellström, Banksy eller fysisk teater? Har du ingen aning om vad något av det är? Här finns en plats för dig!

Bli den du vill!
Om du vill bli konsertpianist så hjälper vi dig dit. Om du vill dansa med din bästis för att det är kul att göra något ihop så kan du komma till oss. Om du bara vill få vara i en kreativ frizon där det inte finns bedömningsmatriser eller något krav på prestation så finns den platsen hos oss.

Mycket har hänt på de femtio år kulturskolan har funnits i kommunen och mycket finns kvar att göra. Vi ser fram emot nästa halvsekel!

Med vänlig hälsning
Jonna Salomonsson
Enhetschef Kultur i Burlöv